BOERDERIJWINKEL DYKSTRA STATE

OPENING Nieuwe onbemande zelfbedieningsboerderijwinkel en Foodfestival Oer de Grins

Op zaterdag 20 mei om 10.30 uur opent burgemeester Van Mourik de onbemande Boerderijwinkel Dykstra State in Menaam. Ook wordt het keurmerk “Erkend Streekproduct” toegekend aan de familie Lautenbach voor het Zwartbont Fries Hollands Rundvlees. Dit wordt uitgereikt door mw. Lutz Jacobi

Aansluitend vindt het Foodfestival Oer de Grins plaats. Schrijver en muzikant Hein Jaap Hilarides verzorgt de muzikale omlijsting. Speciaal op deze dag is er een ‘actie’ voor zijn net verschenen roman De trekker fan Troje. Wie boven de 25,00 euro aan boodschappen doet, krijgt 4,50 korting op het boek! De trekker fan Troje kost dan 15,00 euro (winkelprijs 19,50).

Bent u benieuwd geworden hoe deze onbemande boerderijwinkel werkt? Of wilt u kennis maken met de internationale stoofpotjes, streekeigen producten en Bildts bier? Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Losse Fearren. Van harte welkom op 20 mei op Boerderijwinkel Dykstra State te Menaam. De toegang tot het foodfestival is gratis en het is van 11.00-16.00 uur. Voor meer informatie kunt u de website www.friesvleespakket.nl bezoeken.

Tot ziens op 20 mei!

Jelmar en Grietje Lautenbach

Boerderijwinkel Dykstra State

Bitgumerdyk 24

9036 VS  Menaam

www.friesvleespakket.nl

ontwerp: ehgz.nl & realisatie: webstove